Våra varumärken

Vi är mycket stolta över våra starka varumärken och de produkter de tillhandahåller. Samtliga står för den höga kvalitet som vi eftersträvar på Landström Care & Beauty. Våra varumärken är noga utvalda och riktar sig till den kvalitetsmedvetna konsumenten.

Hudvård

THALGO

Det franska marina varumärket Thalgo har letts av vetenskap och marin forskning från början, och är känt för behandlingar och produkter som ger utmärkta resultat. Havet innehåller en mängd skatter för hälsa och välbefinnande som Thalgo använder i sitt utbud av spabehandlingar och hudvårdsprodukter. Sedan 1964 har Thalgo utforskat havsdjupen och identifierat specifika alger och havsväxter med anti-aging, avgiftande, återbalanserande, återfuktande och lugnande egenskaper.

Läs mer

BEAUTÉ PACIFIQUE

Dansk hudvård med effektiv verkan mot både ålderstecken och solskador. När den första A-vitaminkrämen, Crème Métamorphique från Beauté Pacifique, kom ut på marknaden 1997 kunde den som första hudvårdsprodukten i världen visa dokumenterad förmåga att föryngra huden. Produkterna är utveckla så att de påstådda fördelar kan ses både objektivt med hjälp av ultraljudsbilder och i spegeln.

Läs mer

PCA SKIN

Att ta fram produkter som förbättrar hudhälsan är en av hörnstenarna i PCA SKIN. De väljer noggrant ut ingredienser som är unikt kompatibla med huden och kroppen för att säkerställa bästa möjliga resultat. Våra produkter för hemmabruk och behandlingsprodukter är framtagna för att säkerställa varandra och kunna kombineras för att kunna skapa en frisk, vacker hud och ett mer ungdomligt utseende.

Läs mer

Egenvård

KIDS

Landström Care & Beauty erbjuder ett brett sortiment av välkända varumärken för barn. Bland våra varumärken finner ni Frozen, Star Wars, Hello Kitty samt vårt senaste tillskott My Little Pony.