Våra varumärken

Vi är mycket stolta över våra starka varumärken och de produkter de tillhandahåller. Samtliga står för den höga kvalitet som vi eftersträvar på Landström Care & Beauty.

Våra varumärken är noga utvalda och riktar sig till den kvalitetsmedvetna konsumenten.

Hudvård

PHYTOMER

I över 40 år har PHYTOMER’s forskningsteam upptäckt de mest effektiva marina ingredienserna som finns idag och skapat morgondagens hudvård. PHYTOMER’s labratiorium är ett av få i världen som behärskar marin bioteknologi och med hjälp av det tar de fram tidigare okända naturliga ingredienser som har banbrytande effekter.

Läs mer

BEAUTÉ PACIFIQUE

Danska hudvård med effektiv verkan mot både ålderstecken och solskador. När den första A-vitaminkrämen, Crème Métamorphique från Beauté Pacifique, kom ut på marknaden 1997 kunde den som första hudvårdsprodukten i världen visa dokumenterad förmåga att föryngra huden. Produkterna är utveckla så att de påstådda fördelar kan ses både objektivt med hjälp av ultraljudsbilder och i spegeln.

Läs mer

COVER FX

När Vic Casale som då var VD och huvudkemist för MAC Cosmetics, fick frågan från dermatologen Lee Graff om han kunde hjälpa henne att ta fram en foundation som skulle fungera även på den mest känsligaste huden, kunde han inte tacka nej. Det blev startskottet för Cover FX. I dag finns ett helt veganskt och cruelty-free sortiment med hudvårdande makeup i nyanser för ALLA hudtoner.

Läs mer

PCA SKIN

Att ta fram produkter som förbättrar hudhälsan är en av hörnstenarna i PCA SKIN. De väljer noggrant ut ingredienser som är unikt kompatibla med huden och kroppen för att säkerställa bästa möjliga resultat. Våra produkter för hemmabruk och behandlingsprodukter är framtagna för att säkerställa varandra och kunna kombineras för att kunna skapa en frisk, vacker hud och ett mer ungdomligt utseende.

Läs mer

Egenvård & Home Assortiment

KIDS

Landström Care & Beauty erbjuder ett brett sortiment av välkända varumärken för barn. Bland våra varumärken finner ni Frozen, Star Wars, Hello Kitty samt vårt senaste tillskott My Little Pony.