Våra varumärken

Vi är mycket stolta över våra starka varumärken och de produkter de tillhandahåller. Samtliga står för den höga kvalitet som vi eftersträvar på Landström Care & Beauty.

Våra varumärken är noga utvalda och riktar sig till den kvalitetsmedvetna konsumenten.

Hudvård

PHYTOMER

I över 40 år har PHYTOMER’s forskningsteam upptäckt de mest effektiva marina ingredienserna som finns idag och skapat morgondagens hudvård. PHYTOMER’s labratiorium är ett av få i världen som behärskar marin bioteknologi och med hjälp av det tar de fram tidigare okända naturliga ingredienser som har banbrytande effekter.

Läs mer

DR. HAUSCHKA

När du ser dig själv i spegeln ser du något mer än bara ett ansikte. Du ser de signaler som din hud, dina läppar och dina ögon sänder ut. Dr. Hauschka’s utgångspunkt är att ditt ansikte och resten av kroppen är en enhet, att din kropp påverkas av ditt humör och att ditt inre påverkas av yttre omständigheter. Dr Hauschka´s ansiktsvård handlar om mer än bara huden.

Läs mer

BEAUTÉ PACIFIQUE

Produkter är utvecklade efter hudläkares önskemål att kunna erbjuda sina patienter A-vitaminkrämer utan de biverkningar som receptbelagd A-vitaminsyra ger. Genom att befinna sig i forskningens framkant inom det dermatologiska området har företaget utvecklat säkra produkter som verkar speciellt effektivt på ålders och solskador.

Läs mer

COVER FX

När Vic Casale som då var VD och huvudkemist för MAC Cosmetics, fick frågan från dermatologen Lee Graff om han kunde hjälpa henne att ta fram en foundation som skulle fungera även på den mest skadade och känsligaste huden, kunde han inte tacka nej. Det blev startskottet för Cover FX.

Läs mer

PCA SKIN

Att ta fram produkter som förbättrar hudhälsan är en av hörnstenarna i PCA SKIN. De väljer noggrant ut ingredienser som är unikt kompatibla med huden och kroppen för att säkerställa bästa möjliga resultat. Våra produkter för hemmabruk och behandlingsprodukter är framtagna för att säkerställa varandra och kunna kombineras för att kunna skapa en frisk, vacker hud och ett mer ungdomligt utseende.

Läs mer

Egenvård & Home Assortiment

BAYLIS & HARDING

Baylis och Harding är ett familjeföretag från England som specialiserat sig på lyxiga, kropps, bad, hem produkter till attraktiva priser. Från enkla förutsättningar till prisbelönt internationell framgång. Baylis & Hardings historia består av hårt arbete, passion och beslutsamhet, som bygger på starkt rotade familjevärderingar.

Läs mer

KIDS

Landström Care & Beauty erbjuder ett brett sortiment av välkända varumärken för barn. Bland våra varumärken finner ni Frozen, Star Wars, Hello Kitty samt vårt senaste tillskott My Little Pony.